Bejelentés


TÁRSASHÁZKEZELÉS KÖZÖS KÉPVISELET

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom. 

Engedje meg, hogy bemutatkozzunk!


A Fehérház Consulting Kft. 2012., valamint a Fehérház Társasházkezelő Kft. 2017. januártól foglalkozik társasházak közös képviseletével, üzemeltetésével. Jelenleg számos, társasház közös képviseleti teendőit látjuk el. Az elmúlt 6 év tapasztalata igazolja az általunk végzett, tulajdonosi szemléletű ingatlankezelés hatékonyságát és eredményességét - egyre több Társasház keres meg minket személyes ajánlás alapján.

 

Társaságunk 5 fő állandó munkatárssal rendelkezik, de egyes feladatrészek ellátását – adó és társadalombiztosítási ügyintézés, könyvvizsgálat, jogi képviselet – szerződéses partnereink látják el.

 

Munkatársaink az adott szakterületnek megfelelő végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

 

Számviteli és analitikus nyilvántartásaink –könyvelés, tulajdonosi folyószámlák, pénztár, szállítói számlák, energia és közműnyilvántartások stb. – számítógépes programmal működnek, elszámolásaink az eHÁZ társasházkezelő célszoftver segítségével ellenőrizhetőek és megfelelnek az adott nyilvántartásra érvényes adó- és egyéb jogszabályoknak.

 

A társasházak pénzügyeinek intézése során a bizalmat és a kontrollt egyaránt kiemelten fontosnak gondoljuk. E két fontos szempont érvényesülése érdekében folyamatos betekintést biztosítunk a társasház könyvelésébe, továbbá egyéni egyenlegének lekérdezhetőségét 0-24 órában biztosítjuk az interneten keresztül.

 

A társasházi törvényt jól ismerő, felkészült jogászi háttérrel dolgozunk. Dr. Karácsonyi Mónika nagy tapasztalattal rendelkezik a társasházakban előforduló garanciális és szavatossági problémák terén, valamint az egyéb, társasházakat érintő jogi témákban egyaránt.

 

Minden Társasház életében adódik olyan váratlan meghibásodás - akár éjszaka, hétvégén vagy többnapos ünnep idején - mely azonnali beavatkozást igényel. Ilyenkor 0-24 órás készenlétet biztosító partner cégeink nagyon rövid időn belül megkezdik a hiba szakszerű elhárítását, sok esetben több millió forintos kártól megkímélve a Társasházat.

 

A teljesség igénye nélkül a villanyszerelést: Kassai Mihály; Tetőfedő bádogos, víz- csatorna munkálatokat Rácz Roland és munkatársai; Víz- gáz kéménymunkálatokat Szűcs Norbert; Gázhálózat szerelést: Dinnyés Zsolt szerződéses partnereink látják el hosszabb ideje.

 

Társaságunk tevékenységének megfelelő 15.000.000 forintos érvényes szakmai felelősség biztosítással rendelkezik a Generali Biztosító Zrt-nél.

 

Társasházkezelési alapelvünk a jogszerű és szakszerű üzemeltetés, a korrekt elszámolás, a gazdálkodás átláthatósága, és a gazdaságosság. Ezen alapelvek érvényesülését elsődlegesnek tekintjük munkánk során.

 

Számunkra a legnagyobb elismerést az jelenti, ha a bajba jutott társasházakat meg tudjuk menteni a teljes káosztól és rendet, élhető és biztonságos épületet tudunk létrehozni, a tulajdonosok megelégedésére.

 

Ehhez természetesen a társasház lakóközösségének támogatása is kell, a hatékony együttműködés elengedhetetlen. A kommunikáció ezért nagy szerepet tölt be a mindennapi munkavégzés kapcsán.


Társaságunk legfőbb közös képviselői teendői:

 

Komplex társasház-kezelés, közös képviselet.

 

Műszaki háttér, karbantartások, külső és belsőépítészeti munkák, hibaelhárítások, műszaki problémák megoldásának szervezése, elvégeztetése.

Szervezeti és Működési Szabályzat, Alapító Okirat (ügyvédi által ellenjegyzéssel), Tűzvédelmi Szabályzat, Házirend készítése és módosítása.

Lakónyilvántartó könyv vezetése.

Teljes körű pénzügyi ügyintézés, tulajdonosi elszámolások, társasház egészére elszámolások készítése.

Éves rendes közgyűlés, rendkívüli közgyűlések összehívása, lebonyolítása, jegyzőkönyvek elkészítése, határozatok végrehajtása, közgyűlési határozatok könyvének vezetése.

A hatósági bejárásokon közreműködés, a hozott határozatok alapján intézkedés.

Szervezzük és ellenőrizzük a társasházak üzemeltetését, a gépészeti, elektromos, központi berendezések karbantartását, hibaelhárítását.

Számunkra fontos a Tulajdonosokkal folytatott jó kapcsolat, ezért a 1042 Budapest, Árpád út 67. II/7. szám alatt található Társasházkezelői Iroda hétfő – csütörtök: 12.00-től – 18.00-ig nyitva áll Önök előtt. Telefonon (06/30-949-04-65) a hét minden napján (0-24 órában) elérhetőek vagyunk.


Üzletpolitikai célkitűzésünk:

 

Jó gazda módjára, szakszerűen és megbízhatóan kezelni a ránk bízott ingatlanokat.

A tulajdonosokkal való viszonyukban törekszünk a pártatlanságra.

Nagy hangsúlyt fektetünk a korrekt pénzügyi elszámolásra, hiszen ez minden üzleti kapcsolat alappillére.

Fontosnak tartjuk, hogy a társasházban aktív Számvizsgáló Bizottság működjön, ahol nem, ott felhívjuk a tulajdonosok figyelmét a törvény adta ellenőrzési jogukra.


Célunk:

 

Szakmai tudásunkkal és lelkiismeretes munkavégzésünkkel biztosítani a tulajdonosok elégedettségét, segítséget nyújtani egy kellemesebb lakókörnyezet kialakításában a jogi és szakmai követelmények maximális tiszteletben tartásával. Számunkra fontos a kölcsönös bizalmon alapuló, hosszú távú kapcsolat kialakítása, ezért minden erőnkkel azon vagyunk, hogy tudásunk legjavát adva végezzük munkánkat a tulajdonosokért.

 

Referencia társasházak a teljesség igénye nélkül:

 

Attila u. 27. / 62. / 79-83.     Árpád út 55. / 67.     Baross utca 16. / 116.


Berzeviczy G. u. 17.     Béla utca 6/A / 16.     Bocskai utca 19. / 31.


Csokonai utca 13.     Deák F. u. 19-21. / 30. / 32.     Illek Vince utca 2. / 12.


Károlyi István u. 34.  Kordován tér 4.  Lőrinc u. 30. / 38.  Mogyoródi út 113.

 

Perényi Zs. u. 24. / 28/A / 41.     Szabadkai utca 12.     Szent István tér 17.

 

Széchenyi tér 12.     Tinódi utca 19. / 35.     Venetianer u. 16. / 19.

 

 

 

Amennyiben bemutatkozó anyagunk felkeltette érdeklődését,
és úgy érzi Társasházuk megérett a változásra,

KÉRJÜK HÍVJON BIZALOMMAL!

 

06/30-949-04-65

 

Fehér László

közös képviselőÜzenetküldés
Amennyiben bemutatkozó anyagunk felkeltette érdeklődését, és úgy érzi Társasházuk megérett a változásra, kérjük hagyjon üzenetet. Köszönjük!

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!